torstai 11. heinäkuuta 2013

San Diego !

Sunnuntain automatka oli tosiaan aika mielenkiintonen. Vastaan tuli mm. pari kolaria, hirveesti rikkimenneitä autoja, jäätävä ruuhka keskellä erämaata, pari metsäpaloa ja savuava rekka. 11 tunnin matkan jälkeen oltiin niin väsyneitä et haettiin vaan ruokaa tänne Andran äidin luo ja mentii nukkumaan.
pancakes !

Tee -se-itse frozen yogurt jädeannos


Ollaan ehitty kolmessa päivässä tekee ihan hirveesti. Ollaan oltu rannalla, shoppailemassa, museoissa, downtownissa, syöty mahtavaa meksikolaista ruokaa jnejne. Iris varmaan kertoo lisää ku mä oon niin väsyny etten jaksa ajatella.

Tänää oltii illallisella niiiiin kivassa meksikolaisessa ravintolassa. Ruoka oli hyvää ja tunnelma mitä mahtavin. Parasta oli ku mariachit soitti meille macarenan. :--D Voi mun tulee ikävä tätä paikkaa ja noita komeita miehiä.....:D

Mut huomenna kutsuu Hollywood !!!

- Kata

Trooppinen San Diego on tehnyt tehtävänsä ja kaks Suomen vaaleaverikköä lähtee täältä tyytyväisenä. On tää kyllä ihana paikka, ja aivan kun Kata sano, ai vitsit mitä miehiä... Maanantaina pari surffarimiestä alko juttelemaan meille rannalla. Kelpaa!

Mission beach ja Pacific beach maanantaina oli tosiaan fiksu veto, koska ranta oli täynnä ihmisiä (great people watching) ja aurinko paisto. Makailtiin rannalla ja käveltiin ympäri rantaa. Kävin myös uimassa, eikä vesi ollu liian kylmää! No ehinhän tossa pari viikkoa sitten uimaan Newportissa Oregonissakin. Illalla Andran äiti vei meiät syömään Rubio'sin kuuluisia kalatacoja. Ahhh. Ja ainiin. Andran konferessissa oli spesiaalivieras. Nimittäin Will.I.Am! Kuulemma fiksu tyyppi, mikä on aina positiivista kuulla. Kadehdin kyllä, etten nähny sitä..

Katan tuleva koti

 Tiistaina tyhjennettiin lompakot oikeen urakalla Fashion Valley -ostoskeskuksessa. No, ainakin kelpaa kävellä uusissa vaatteissa! Illalla päästiin taas syömään meksikolaista ruokaa (mun suu on täällä taivaassa, koska mikään ei voita aitoa meksikolaista ruokaa) sellasessa paikassa ku Indio's. Niillä on kuuluisat itsetehdyt tortillasipsit, joten niitä piti ostaa paprikan ja kanelisokerin makuisena.

Tänään mentiin Balboa parkkiin, missä oli historiallisia rakennuksia, museoita, suihkulähteitä, kansainvälisiä pikkutaloja (auki vaan viikonloppuisin, eli Suomi-talo jäi näkemättä sisältä)... Mentiin National History Museumiin kattomaan dinosaurusjuttuja, mammuttijuttuja, kalloja, litosfäärilaattoihin ja maantieteeseen liittyviä asioita... Huomasin, etten enää oppinu niin paljon uutta, koska tiesin jo niin paljon kaikesta. En kai turhaan oo biologin tytär, hah! Oli se kuitenkin kiehtova paikka. Hauska juttu oli kanssa, kun kaks naista pyysi, että otettais kuva niistä ja kun ne kysy, mistä ollaan niin selvis et toisen tytär on tällä hetkellä Suomessa ja Turussa! Ja ne oli meksikolaisia, joten kerroin miten meillä oli meksilolainen vaihto-oppilas. Se nainen innostu niin paljon, että sen piti saada kuva meiän kanssa, että se voi lähettää sen tyttärelleen Suomeen.



Käveltiin puiston jälkeen downtowniin ja sen läpi convention centeriin, missä Andran konferenssi oli. Jalat oli vähän hellinä, kun tuli käveltyä flip flopeilla ties kuinka monta kilometriä. Ja sitte illalla mentiin taas meksikolaiseen ravintolaan (en valita!!!) ja tää oli kyllä paras kokemus. Paikan nimi oli Casa Guadalajara. Uskomattoman hyvää ruokaa, ihana sisustus ja mukava henkilökunta + mariachit!!! Ihankun oltais oltu Meksikossa... No eihän täältä San Diegosta oo kun joku 40min Meksikoon! Rajalla meno on kuitenki niin jännittävää, ettei sinne kannata mennä.

Mahtavan San Diegon jälkeen on hyvä jatkaa toivottavasti myös mahtavaan Los Angelesiin!

- Iris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti