maanantai 29. heinäkuuta 2013

Back in Oregon, muttei kauaa

Kaliforniareissun jälkeen jäätiin siis Portlandiin pariks päiväks Zachin ja Chandlerin luokse. Oli ihanaa olla siistissä kämpässä downtown-alueella, puhumattakaan ystävällisistä majottajista. Portlandissa ohjelmassa oli shoppailua ja kiertelyä, mutta valtavan Los Angelesin jälkeen kaikki tuntu niin pieneltä. Huomattiin, ettei ajatukset pysyneet poissa Losista. Joten illalla Voodoo Doughnutseja syödessä saatiin villi idea.



Aitoon ja alkuperäiseen joutuu kuulemma välillä jonottaa yli kaksi tuntia... Meillä kävi tuuri!
Kaksi päivää Portlandissa sujahti ohi, ja lauantaina saatiin kätevästi kyyti takaisin Newportiin Claytonin(kaveri, kenen luona oltiin ensimmäinen yö jenkeissä) äidin kanssa. Me molemmat oltiin enemmän kuin iloisia, kun päästiin nukkumaan "omaan" sänkyyn!
Kissakin tykkäs Katan uusimmasta rakkaudesta


Viikko ollaan nyt nähty kavereita ja otettu rennosti. Niin sanotusti toivuttu reissusta. Ollaan käyty Corvalliksessa vesipuistossa kuumana päivänä, nähty Toledo Summer Festival, surffattu (Iris sai kuhmun päähän ison aallon iskiessä surffilaudan päähän), kokkailtu, leivottu, hengailtu ja saatu auto käyttöön! Iris on siis päässy ajelemaan autolla pitkästä aikaa.
Paigen pihalla "nuotio" Paigen, Briannan, Chrisin ja Chrissin kanssa.



Ollaan kiinnitetty huomiota täällä muutamaan asiaan, mistä on pitäny ennenki sanoa, muttei olla muistettu.
1. Ollaan kuultu valehtelematta yli 30 kertaa sama kysymys:"Ootteko te siskoksia tai sukua toisillenne?" Näytetään kuulemma tosi samalta, hah!
2. Bussit ja junat ei pelitä Amerikassa kovin hyvin... Olkaa siis suomalaiset kiitollisia meidän mahtaville yhteyksille, täällä hyvä kun pärjää ilman autoa! Tänäänkin piti päästä Eugeneen sattuneesta syystä, mikä vielä kerrotaan, mutta saatiin ensin kyyti Corvallikseen, josta päästiin bussilla Eugeneen, jossa bussiyhteydet on huonoja sunnuntaisin ja meille tärkeä bussi ei kulkenut ollenkaan, joten piti soittaa taksi. Newport-Corvallis matka on ~45min ja Corvallis-Eugene ~50min. Jos oltais bussilla tultu Newportista asti (yksi mahdollinen bussi), se olis kestäny yli 5 tuntia, koska se kiertää ties mitä kautta...
3. Päivällä turvallinen ja kiva paikka voi muuttua pimeellä tosi epäilyttäväksi ja inhottavaksi. Usein narkkarit ja kodittomat valtaa paikat iltaisin. Kodittomia on kans ihan uskomattoman paljon!
4. Mutta ihmiset on täällä vaan niin ihania ja sosiaalisia ja iloisia, ettei porukassa tuu tylsää! Ja tosi moni on auttamishaluinen, mikä helpottaa kaikella tavalla elämää, esim kyytien saaminen paikkoihin, jonne ei noin vaan kävellä. (edelleen, bussiyhteydet on lähes olemattomat)
Täällä on ihan oikeesti sisarkuntia! Kappa kappa gamman talo Oregon State Universityn opiskelijoille Corvalliksessa.

Tällä hetkellä istutaan siis yllätys, yllätys lentokentällä Eugenessa!! Lento lähtee 8 tunnin päästä, joten tää yö hengaillaan lentokentän penkeillä, koska ei jaksettu maksaa hotellista. Rahan voi käyttää paremminkin, plus et tää on kunnon reissaajaelämää! Seuraavat terkut tulee siis
määränpäästä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti